miele-wetclean-480x320-2

TEMİZLİĞİN EN SAF HALİ

SafDry®, kuru temizleme sektöründe yeni nesil uluslararası organik kuru temizleme zinciri olmak hedefiyle yola çıkmıştır. İlk şubesini 2016 yılında İstinye’de açan SafDry®, 2017 yılı içerisinde ise Suadiye şubesini hizmete açmıştır. 2020 yılında Stardrytaxi ile birleşerek Ulus ve Nişantaşı şubeleriyle kuru temizleme hizmetini büyüyerek genişletmiştir. Aynı zamanda Zincirlikuyu ve Pendik aktarma merkezleriyle de büyümeye devam ederek hizmet vermektedir.

Saf Dry’ ın tercih ettiği ABD patentli GreenEarth, dünyada şu anda kullanılmakta olan en ileri teknolojiye sahip kuru temizleme sistemidir. Bu sistemde deniz kumunun eritilmesi ile elde edilen sıvı silikon kullanılmaktadır. Sıvı silikon ile yapılan kuru temizlemenin insan ve doğaya hiçbir zararı yoktur.

GREENEARTH TEKNOLOJİSİ

  • Saf Dry & Greenearth ile giysilerinizin renkleri solmaz aksine, dokuları canlanır, renkleri parlaklaşır.
  • İpek, deri, süet, kürk, taşlı, pullu, ve işlemeli abiye, gelinlik gibi en hassas giysilerin dahi sorunsuzca temizlenmesi mümkündür.
  • Dünya Sağlık örgütü (WHO) ve ABD Çevre Koruma Ajans’ı (US EPA) GreenEarth’ü insan sağlığına zararlı olmayan kimyasallar grubuna dahil etmiştir.
  • Tercih ettiği ekolojik ve doğal sistemler ile Saf Dry çevre ve toplum sağlığını gözeten kuru temizleme sistemini yaygınlaştırma ve bu bilince sahip müşterilerine ulaştırma misyonunu da üstlenmiştir.
    • Gelinlik Kuru Temizleme

      En özel gününüzün hatırasını özenle saklayın.

    • Giysi Kuru Temizleme

      Tüm kumaş çeşitlerinde ve her türlü giysi çeşidini yıpratmadan ve onararak, ilk aldığınız günkü gibi görünecek şekilde temizliyoruz.

    • Ev Tekstili Kuru Temizleme

      SafDry; ev tekstilinizi kapsayan tüm ürünlerinizi (yastık kılıfı, nevresim takımı, yorgan, havlu, koltuk kılıfı vb.) titiz bir temizlik çalışması ile derinlemesine temizler ve ürünlerinizi yeniler.

ORGANİK KURU TEMİZLEME

Sağlığınızı, kıyafetlerinizi ve doğayı koruyan Green Earth Temizleme teknolojisi. Saf Dry Kuru Temizleme giysilerinizi yeniler, dezenfeksiyon sağlar.

GİYSİLERİNİZİ YENİLER

Miele WetCare ve Green Earth teknolojilerini birleştirerek size sunduğumuz temizlik sayesinde kıyafetleriniz ilk günkü kadar yeni olur!

GREENEARTH TEKNOLOJİSİ

GreenEarth®, dünyanın en ileri teknolojisine sahip kuru temizleme sistemidir. Green Earth ile elbiseleriniz ilk günkü kadar canlı ve temiz olur!

MÜŞTERİ HİZMETLERİ

444 0 004 numaralı telefonumuza daima ulaşabilir hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

GÜLER YÜZLÜ HİZMET

Personellerimiz, size güler yüzlü ve hızlı bir hizmet vermektedir. Ürünlerinizi 24 saat içinde teslim ediyor ve müşteri memnuniyetini garanti ediyoruz.

1
Hemen Ara