Green Earth Teknolojisi 1

ORGANİK KURU TEMİZLEME

SafDry’ın uyguladığı GreenEarth organik kuru temizleme sisteminde deniz kumundan elde edilen sıvı silikon kullanılır. GreenEarth son derece hassas bir şekilde temizleme yapar, giysilerinizin dokusunu ve renklerini canlandırarak yeniler. Standart kuru temizleme solventi(PERC) gibi kanserojen ve alerjen değildir; tamamen doğal ve kokusuzdur.

GREENEARTH TEKNOLOJİSİ

GreenEarth teknolojisi sağlığınızı, kıyafetlerinizi ve doğayı koruyan, elektrik ve su tasarrufu da sağlayan yeni nesil bir Organik Kuru Temizleme sistemidir.

  • GreenEarth sistemi klasik yöntemlerden farklı olarak kıyafetin dokularına zarar vermeden temizler.
  • GreenEarth kıyafetleri temizlerken, onlara aynı zamanda bakım yapabilen tek kuru temizleme sistemidir.
  • GreenEarth patentli silikon teknolojisi havaya, suya ve toprağa zarar vermez dolayısıyla çevreyi kirletmez.
  • Özellikle cilt dostudur. Cilde hiç bir zararı yoktur, giysilerinizin üzerinde cilde zararlı kalıntı bırakmaz. Hiçbir kokusu yoktur.
  • İçerdiği saf silikon sayesinde abiye, deri, kürk, ipek ve kaşmir gibi değerli kıyafetlerde bile özenli ve güvenilir bir temizlik sunar.
  • Silikonlu temizlik tekstillerin renklerini parlatır ve uzun ömürlü kullanım sağlar.

TEMİZLİĞİN EN SAF HALİ

Günlük Kıyafetler

Gömlekleriniz, pantolonlarınız, tişört vb. tüm günlük kıyafetleriniz GreenEarth teknolojisiyle hassas bir şekilde temizlenir. Giysilerinizin dokusunu ve renklerini canlandırarak yeniler. Son derece doğal ve güvenilirdir; deniz kumundan elde edilen sıvı silikon kullanılır.

Özel Kıyafetler

Gelinlik, abiye ve gece elbisesi gibi değerli giysilerinize hassasiyetlerine özel temizlik uygulanır. SafDry daha hassas temizlik yapılması gereken boncuklu, taşlı, pullu, işlemeli kıyafetleriniz için en doğru bakımı sağlar.

Ev Tekstili

Ev tekstili ürünlerinize profesyonel temizlik. Her türlü ev tekstili ürünleriniz Alman Miele Professionel’in geliştirdiği WetCare sistemi uygulanarak güvenle temizlenir. En gelişmiş elektronik dozajlı makinelerimizde, biyolojik olarak parçalanabilen özel temizleyiciler kullanılır.

SIKÇA SORULAN SORULAR

  • Tüm kuru temizlemeler organik bir kuru temizleme sürecini mi benimsiyor?

    Maalesef hayır. Pek çok kuru temizleme firması eski kuru temizleme metotlarını kullanmaya devam ediyor. Saf Dry’da bilinen en organik kuru temizleme teknolojisi olan Green Earth teknolojisini ve Miele Wet Care sistemini kullanıyoruz.

  • Organik kuru temizleme nedir?

    Organik kuru temizleme, ABD patentli Green Earth teknolojisi ile yapılmaktadır. Sadece firmamız tarafından kullanılan bu temizleme sisteminde temizleme işlemi sonrasında ürünlerin üzerinde insan sağlığını tehlikeye atacak hiçbir zararlı kimyasal atık kalmaz ve ürünleriniz ilk günkü gibi yenilenir.

  • Organik kuru temizleme süreci uzun bir süreç mi?

    Hayır, klasik kuru temizleme ve organik kuru temizleme süresi yaklaşık aynıdır. Yalnızca, Organik kuru temizlemede kullanılan teknoloji farklıdır ve bu teknolojinin içerdiği farklı malzemeler bulunmaktadır.

1
Hemen Ara